Masterclass Low Pressure Health

Publicada el 09 Mar 2019
Benestar Social
Esports
Joventut
Sanitat

Dissabte 9 de març es va celebrar al casal Francesc Llop de Campredó la segona sessió de la Masterclass d’hipopressius que de manera voluntària va impartir el formador de low pressure and health Rafel Fermin. Durant dos sessions celebrades els dissabtes 2 i 9 de març els participants van conèixer de primera ma aquesta tècnica d’exercicis per a millorar la salut física.

Va comptat amb més d’una vintena de participants, els quals van poder gaudir dels beneficis saludables d’aquesta disciplina tan actual i rupturista.

Aquesta tècnica es basa amb el treball dels abdominals. Els hipopressius es caracteritzen perquè generen una disminució de la pressió intra-abdominal. Això és beneficiós per treballar de manera segura en situacions com són la incontinència urinària, disfuncions sexuals, postpart, hèrnies entre d’altres.

Aquesta tècnica d’abdominals es treballa en apnea, és a dir, sense respirar durant un període temporal. Però no és una tècnica que només consisteixi en posar la panxa endins o aguantar la respiració. En la gimnàstica abdominal hipopressiva, es realitza una apertura de les costelles mobilitzant músculs com el transvers del l’abdomen, el diafragma o la musculatura del sòl pelvià.