Galeria Imatges
Localització

L’església Campredó

L’any 1981 és va posar la primera pedra i el 1984 es va inaugurar un temple més gran i modern que l’anterior. L’edifici ve ser dissenyat per Xavier Martí i construït per un veí del poble anomenat Joaquim Gausachs.
Aquesta església té forma de creu grega, formada per dos naus rectangulars que formen la creu. s gran, espaiosa, moderna i lluminosa. També consta d’un gran lluernari amb forma de piràmide per on entra una llum blanca i brillant que il·lumina tota la parròquia. A més hi han uns vitralls de colors, com si fossin un arc de Sant Martí. Estan dissenyats i construïts per Domènech Fita i Molat que acaben d’il·luminar l’edifici, així doncs, deixant-lo tot enlluernat.
Quan entrem per la porta principal podem observar el magnífic altar i a l’esquerra una pila Baptismal feta de marbre, fusta i ferro forjat on em van batejar.
A l’interior no hi ha columnes que podrien dificultar la vista i destaca un retaule de 3 peces i de 4x3 metres en total obra de l’artista Joan Rebull amb la temàtica: la Santa Cena i ambientat amb la torre templera de Campredó.

L’exterior amb una magnífica façana, obra de l’escultor Domènech Fita i Molat, on s’explica la història del poble. La façana està dividida en tres parts: una explica la història de Campredó, l’altra està la imatge de Sant Joan Baptista i l’última explica la història de l’església.