Sant Jordi 2019

Publicada el 24 Apr 2019
Cultura
Ensenyament

Regidorida d'ensenyament:

Campredó va celebrar Sant Jordi d'una manera cultural i lúdica, conforme a la significació de la gran diada llibresca dels Països Catalans. Des de l'àrea d'ensenyament del govern municipal es van montar diferents activitats amb participació juvenil, que varen portar a la realització d'un mural educatiu amb el poema "Podries" de Joana Raspall. La il·lustradora Mentxu Pérez, responsable de la Biblioteca Manuel Pérez Bonfill, es va encarregar de dinamitzar les activitats. Cal destacar molt especialment l'activitat de bookcrossing, que va portar el fet llibresc a molts indrets de la població. Una activitat original que està orientada a difondre l'àmbit del llibre a totes les edats, tal com es fa en molts països europeus. La Biblioteca s'ha convertit en un punt de referència important per a la població, que dóna cabuda a tota mena d'activitats.

Es van exposar les imatges corresponen al concurs de fotografia Sant Jordi dedicat enguany a la DIVERSITAT. Molta participació en les imatges relacionades amb frases referents a la diversitat. Durant la tarde el públic assistent va fer de jurat popular i va escollir les fotos guanyadores.

La diada del llibre va tindre aquestes activitats lluïdes i consoliden una altra jornada altament cultural amb tocs lúdics.