Prova Trial nens Campionat de Catalunya

Publicada el 12 Oct 2021

Regidoria d'Esports

Nota premsa Federació Catalana Motociclisme

La Copa Catalana de Trial de Nens ha celebrat aquest passat diumenge 10 d’octubre la sisena cursa de la temporada a Campredó (Tortosa).

La localitat de Terres de l’Ebre ha estat l’escenari escollit pel Moto Club Tortosa per dur a terme la prova.

La trentena de participants que s’han desplaçat fins al Baix Ebre han hagut de superar sis zones molt ben dissenyades per part dels Moto Club. Les roques i els desnivells han estat els principals obstacles del Trial de Nens de Campredó.

Pel que fa als resultats del dia, Arnau Maura i Àngel Llopis han protagonitzat un dels duels més apassionants i igualats de la jornada. Els dos representants de la categoria Promo han finalitzat la prova en empat a 24 punts. El major nombre de zeros de Maura ha estat el factor que ha desequilibrat la balança a favor del pilot del Moto Club Piera Scan. Així doncs, Arnau Maura s’ha enfilat al primer esglaó del podi, seguit d’Àngel Llopis, que ha firmat una de les millors actuacions de la present temporada.

A la categoria Base, victòria incontestable del nou líder de la general, Aleix Pifarré. El pilot del Moto Club Aitona ha guanyat el Trial de Campredó amb 10 punts de marge sobre el segon classificat, Oriol Garcia. El podi de la categoria Base l’ha completat Genís Forns.

Luz Antonino ha estat la pilot més destacada de la categoria Aleví+8 Elèctriques. La de Sagunt ha completat una formidable actuació que l’ha permès finalitzar la prova amb només 17 penalitzacions, 10 menys que el segon classificat i actual líder de la categoria, Pau Giralt. El top 3 de la categoria Elèctrica a Campredó l’ha completat Guillermo Llopis, que ha encadenat el segon podi de la temporada.

Gael Hernández ha estat el pilot més destacat de la categoria Aleví+8 Benzina. El corredor del Moto Club El Terré d’Almenar ha protagonitzat una cursa seriosa i amb molt pocs errors, només 6. Amb aquest triomf, Hernández se situa com a nou líder de la categoria. Grau Franch i Arnau Arias, segon i tercer, respectivament, han completat els calaixos d’honor.

A la categoria Aleví, Jared Ibañez ha sortit victoriós d’un igualat duel amb el pilot Farners Fontdevila. La cursa no s’ha resolt fins l’última volta, on Ibañez s’ha mostrat més regular que el seu rival. Llatzer Cañellas ha completat el top 3 de la categoria Aleví.

Pel que fa a la categoria Iniciació, Aleix Alcón s’ha endut el tercer triomf consecutiu de la temporada amb una targeta final de 12 punts. Al podi l’han acompanyat Jordi Marcè i Òscar Mercader, segon i tercer, respectivament.