Dia Internacional dels Museus 2021

Publicada el 17 May 2021

Regidoria de Cultura

Dissabte 15 de maig va tindre lloc una nodrida jornada artística a Campredó a redós del Dia internacional dels Museus. S'havia preparat un seguit d'activitats a tres bandes per tal de donar forma a fenòmens artístics ben diversos. La idea principal de la jornada Campredó art era homenatjar l'art en la seua globalitat, així com continuar col·locant el nostre poble en un lloc predominant del mapa cultural dels Països Catalans, ja que l'aportació artístico-cultural de les poblacions de la ruralia és veritablement essencial. 

Primerament, dos artistes diferents, Anna Balart i Àlex Vancu, varen realitzar les seues creacions a la zona del skate park i l'espai jove. Un esplèndid grafit ara llueix al lloc de patinatge, mentre que l'Anna Balart ja el dia abans havia realitzat un extraordinari taller creatiu a l'Escola Port-rodó.

Seguidament, la jove ampostina Leandra Navarro, estudiant de 4t curs de Belles arts a la Universitat de València, va inaugurar la seua exposició de final de grau, que va comptar amb una gran assistència de públic que va poder gaudir del seu procés creatiu en l'àmbit de la poesia visual.

Finalment, a la Sala d'art Francesc Llop es va realitzar el lliurament d'un nou obsequi de la regidoria de cultura a l'Associació Amics de Francesc Llop, aquest cop es tracta d'un ventall pintat a mà pel pintor impressionista local. A la vegada, es va realitzar la inauguració de la remodelació de l'esmentada Sala d'art, ara ja amb la totalitat d'obra del campredonenc més universal.

Campredó art, és tota una realitat.