Projecte Lecxit

Publicada el 13 Mar 2021

Regidoria d'Ensenyament

L'escola Port-Rodó se suma aquest curs 2020-2021 al projecte Lecxit de la Fundació Bofill. Un programa que té com a objectiu impulsar l'èxit educatiu a través de la millora de la comprensió lectora. El projecte pretén garantir que tot l'alumnat finalitzi l'etapa de primària amb un nivell de competència lectora que asseguri el seu desenvolupament educatiu i social.

 A l'escola de Campredó, Lecxit s'ha iniciat aquesta setmana i se suma així a una xarxa que ja compta amb 1.900 voluntaris i més de 265 centres educatius, biblioteques i entitats socials.

De moment són tres les persones voluntàries que acompanyaran els infants en la lectura durant els propers mesos, Aquestes entomen el repte de fer que els infants creguin en el seu potencial i esperen viure amb ells una experiència d'aprenentatge apassionant. 

La voluntat del centre és ampliar el nombre de parelles lectores, per això es fa una crida a tothom que s'hi vulgui sumar com a voluntari. Per participar-hi no es requereix cap formació específica, només cal disposar d'una hora setmana i tindre ganes de transmetre als xiquets i xiquetes la passió per la lectura. 

 

Perquè un infant que entén el que llegeix, comprèn millor la vida!