Fira Nadal 2020

Publicada el 17 Dec 2020

Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme

Fira de Nadal Online

Fira Nadal 2020

La Fira de Nadal d'enguany canvia de  format però es manté com un acte ja consolidat i ineludible del nostre poble. La pandèmia i les mesures restrictives ens obliguen a reinvertar-nos i recórrer al format de Fira en línia. Volem que una vegada més, com ja és tradició, els i les paradistes i comerciants locals puguin exhibir i vendre els seus productes i serveis: joies, flors, artesania, torrons, vins, menatge per a la llar..., tot  ho trobarem en aquest espai interactiu compartit.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica tenim clar que, enguany més que mai, cal potenciar i donar suport al comerç de qualitat i de casa, fent visible tot allò que ens puguen oferir per regalar o adquirir en aquestes dates nadalenques.

A més de la Fira en línia, que es mantindrà activa fins passat Reis, dinamitzarem el comerç i la restauració amb activitats culturals i artístiques com el Concert de Nadal de Los Forasteros, el dissabte 19 de desembre a les 11.45 h, i la cloenda de l'Any Francesc Llop i l'entrega de premis de la Bienal de Pintura, el mateix dia a les 18 h. El comerç i la restauració campredonenca ens necessita més que mai. Comprem i consumim a casa nostra. Omplim aquest Nadal i sempre els bars, restaurants i establiments del poble. Si la nostra gent hi guanya, nosaltres hi guanyem.