Mestralia 2020

Publicada el 15 Jun 2020

Regidoria de Fires i Festes.

 

COMUNICAT SOBRE LA Xll FIRA MESTRÀLIA 2020

L'Associació Cultural Soldevila comunica que enguany no se celebrarà l'edició corresponent de la Xll Fira Mestràlia 2020, a causa de tota la problemàtica de salut que ens ha estat afectant durant els darrers mesos, la qual impossibilita totalment el correcte desenvolupament del nostre certamen. Amb tot, hem estat valorant diverses possibilitats abans de prendre la decisió final, però ens ha estat impossible reconduir la situació creada per raons ja ben conegudes malauradament.

La majoria de lutiers resideixen fora de la nostra àrea sanitària, atès que molts procedeixen del País Valencià, la Catalunya Central, l'Aragó, la Catalunya del nord o Occitània. Enguany és impossible recuperar la normalitat anhelada amb persones altament implicades en la difusió musical arreu dels Països Catalans.

Tanmateix, i molt important, els hem de comunicar que traslladem totes les activitats de l'edició d'enguany a la propera del 2021. És a dir, que tots els compromisos adquirits per a enguany amb els lutiers i amb els grups musicals es mantindran plenament intactes. Voldríem que l'edició del 2021 sigui recordada per la seua qualitat, cosa que significarà que haurem superat la problemàtica de salut actual i que haurem renovat expectatives tant lúdiques com professionals.

Durant aquest any continuarem treballant en la difusió de la música, mantenint l'estreta relació amb els lutiers, promovent activitats de caràcter lúdic i cultural. Mestràlia s'ha convertit en tot un referent en l'àmbit de la música tradicional, amb la qual cosa el trasllat de les activitats a l'edició de l'any vinent és essencial i necessari per al certamen, però sobretot per als professionals que el fan possible.

Mestràlia 2021 es convertirà en una edició plus amb moltes novetats, més expositors, més concerts, més activitats paral·leles que ens permetran celebrar dues fires en una, la dotzena i la tretzena Mestràlia. Per això us recomanem que guardeu forces per què les necessitareu.

 

SALUT¡¡

INSTRUMENTS I MÚSICA¡¡

Campredó 14 de juny.