Festa final futbol Base

Publicada el 22 Mar 2020

Regidoria d'Esports i Juventud

FINAL DE TEMPORADA

La Unió Esportiva Campredó posava el punt i final una temporada més. Un any de canvis, de incerteses però amb una valoració molt positiva en tots els aspectes. Despediem la campanya amb el rutinari dinar amb tots els jugadors, pares i mares i membres de la junta.

Una temporada acabada on hem pogut veure i disfrutar torneijos i triangulars al poble de Campredó. Poder veure el camp ple de gom a gom ha estat molt satisfactori desde la entitat i per estar contents i agafar mes forces per poder continuar.

El XVIII Trofeu Labòria&Álvarez va ser tot un èxit on l’equip local arribava fins la final on, malauradament, perdia amb una tanda de penals molt emocionant davant el campió, l’Ametlla de Mar. Un esdeveniment on va estar molt igualat i competitiu entre tots els rival on vam poder veure molt bon futbol i una bona afició que no deixava d’animar en cap moment al seu respectiu equip.

El primer triangular infantil va ser tot un repte però va sortir tal com ens esperavem, aconseguir tres equips de les Terres on el nivell competitiu fos el més igualat possible. El Jesús i Maria, campió, i el Santa Bàrbara, segon classificat, van ser els rival convidats per la entitat. Destacar també el trofeu individual al millor porter que es va quedar al nostre poble.

Agraïr un any més a tota la gent que ha dedicat el seu temps i el seu esforç per fer possible que s’hagi pogut tenir futbol base al nostre poble. Nosaltres volem seguir creixent com a entitat i seguirem un any més donant guerra sobre el césped.

Unió Esportiva Campredó