Turisme

L'amplada del riu Ebre al seu pas per Campredó li dóna una gran bellesa estètica, a redós del riu es pot realitzar en tres indrets diferents l'activitat de pesca. Campredó templer és l'emblema de la població, atès que compta amb els edificis templers més importants de la comarca del Baix Ebre: la torre de Font de Quinto i la Casa del Prat. Construccions prismàtiques del segle XIII, la torre compta amb un projecte d'interpretació que ens porta enrere a l'Edat Mitjana, alhora que la Casa del Prat conserva una escala de cargol que és una construcció pètria de nivell, pròpia del tipus d'edifici que l'albergava.


El temple parroquial compta amb una portalada que suposa tot un homenatge a la història nostrada, al seu interior es pot visitar un dels conjunts pessebrístics més bells del país, obra de l'artista local Germán Machí i Castells.


La rica gastronomia campredonenca es pot degustar en algun dels deu restaurants locals, especialitzats en la cuina de l'anguila o d'algun vegetal típicament ebrenc com la carxofa.