IV Fira Nadal Campredó

Publicada el 18 Dec 2018
Benestar Social
Governació
Promoció

Dissabte 15 desembre es va celebrar la IV Fira de Nadal a Campredó. Una vintena d’expositors de comerç local, artesans, associacions van oferir els seus productes per a aquestes dates nadalenques. Va haver un canvi d’ubicació de la fira degut al fort vent el dia anterior; per muntatge i seguretat la fira es va celebrar en una nau del polígon industrial Baix Ebre.

Durant la tarde va haver molt de moviment de públic que van aprofitar per comprar i degustar els productes exposats. En el mateix espai es va dur a terme actes per a La Marató TV3 per part de l’Associació Juvenil Campredó Jove amb una xocolatada solidària. La Penya Barcelonista Campredó va realitzar la II RECOLLIDA SOLIDÀRIA DE JOGUETS. Tots els joguets recollits es cediran a la Regidoria de Benestar Social de Campredó per a que arriben als Reis d’Orient i facin el seu repartiment als xiquets/es.

L’actuació musical del Quartet de vent Ebreband van amenitzar la tard amb nadales i cançons populars. Una jornada que consolida aquesta fira nadalenca a Campredó i que serveix de preludi de les festes nadalenques.