8È TRIATLÓ CROSS DE CAMPREDÓ MEMORIAL MOISÈS I SANDRA

Publicada el 14 Aug 2018
Esports
Promoció

Dissabte 11 d’agost va tenir lloc a Campredó una nova edició del Triatló cros de Campredó, enguany memorial Moisés i Sandra. El triatló cros organitzat  pel C.E. Trilercavons Terres de l’Ebre i l’EMD de Campredó va batre rècords de participació i assistència.

Van participar 131 corredors van participar en les modalitats individuals i per equips, 78 corredors individuals  i 53 per equips, quasi doblant la participació de l’any anterior. Enguany el nivell dels corredors vinguts de diferents llocs de Catalunya demostra que la cursa està dins del calendari de proves triatló cros a tenir en compte.

La prova d’enguany presentava moltes novetats. La tram d’aigua es va realitzar a l’Estació del Club de Rem de Tortosa on es va habilitar el recorregut marcat amb boies i la Transició 1 per al canvi a bicicleta BTT.

La victòria individual masculí un cop mes va repetir Albert Torres Carles (Club Natació Reus Ploms). El vigent guanyador de l’edició del 2017 es va imposar a la resta de corredors amb un temps de 0:58:11. En segona posició va entrar Pau González (CN VIC ETB) amb un temps de 1:00:27 i en tercera posició  Joan Reixach Abril (CLUB NATACIO OLOT).

El pòdium individual femení va estar ocupat amb 1a. Posició per Pili Comes Forastero (Club Montbike Amposta) amb un temps 1:30:33. 2a posició Julia Tello Velamazan amb un temps 1:31:50 i 3a posició Olimpya de la Iglesia (C.E. TRILERCAVONS TERRES DE L'EBRE).

Dins la modalitat per equips els guanyadors van estar l’equip FLYING LIZARD (OSCAR, ROBERT, ALBERT) amb un temps 1:01:21. 2a Posició VIEJAS GLORIAS (XAVIER, DANIEL, CHRISTIAN) amb un temps 1:04:35 i 3a posició XIQÜELOS DE L'ALMACÉN (ANDREU, EFREN, CONRAD) amb un temps de 1:04:42.

Dins la categoria local el pòdium va ser en 1a posició Edgar Rodríguez Aguiló 1:15:25 2a posició Albert Estorach Fatsini 1:33:05 i 2a posició Albert Gálvez Castells amb el mateix temps 1:33:05.

Un cop més s’ha aconseguit l’objectiu de l’organització d’apropar la disciplina triatló a tots els públics. Enguany amb un nivell d’organització més alt, ha donat els seus fruits. Mes inscrits que mai i corredors d’arreu de Catalunya.

Al finalitzar la triatló es va celebrar un triatló infantil amb recorregut d’aigua a la piscina municipal, bicicleta i córrer pels carrers i voltants de Campredó. Mes de 60 xiquets i xiquetes en les diferents categories van participar en el triatló infantil.