Aiguats Octubre a Campredó

Publicada el 27 Oct 2018

Les pluges intenses ocorregudes el passat cap de setmana d’octubre a les Terres de l’Ebre i nord de Castelló també van afectar al poble de Campredó. La llevantada del passat divendres 19 d’octubre va malmetre camins del terme de Campredó. Des de l’ajuntament de Campredó es va fer el seguiment de la llevantada amb avisos preventius, seguint indicacions de Protecció Civil, i comunicant als veïns de Campredó.

Durant aquests dies les pluges intenses van tallar el camí Salva-aigües a l’altura de la Sirena degut al desbordament del barranc de Rocacorba al seu pas. A la zona dels pinets un pi va caure tallant el camí. Totes aquestes incidències des de la Regidoria de Governació es van comunicar amb Protecció Civil i la Policia Local que es s’encarregà de senyalitzar i tallar els accessos per seguretat dels veïns.

El dia següent es va retirar el pi caigut del camí i obrir la circulació a les zones tallades pels aiguats. La Regidoria de Camins i Terme ha fet una primera valoració dels danys als camins a causa dels aiguats de més de 40.000€ i ha començat a tramitar les ajudes per la seva reparació.