2a edició campanya "Fem gran l'acolliment"

Publicada el 06 Oct 2018
Benestar Social
Sanitat

Regidoria de sanitat i benestar social

Comunicat informatiu:

Des la Delegació de les Terres de l’Ebre del Departament de Treball, Afer Socials i Famílies s’ens comunica l’inici de la 2a edició de la campanya “Fem gran l'acolliment” dirigit a totes les persones interessades en voler acollir infants. L’objectiu de la campanya és aconseguir que cap infant de 0 a 6 anys visqui en un centre de protecció

Les persones interessades en voler informació d’aquest tema es poden adreçar a la Regidoria de sanitat i benestar social de Campredó o bé directament a la web del Departament (enllaç).

Actualment a Catalunya hi ha més de 700 famílies acollidores, amb les quals hi estan acollits més de 900 infants. Però encara se'n necessiten moltes més, especialment per grups de germans o infants amb malalties greus i diversitat funcional.

Les necessitats de l’infant i la situació de la seva família biològica defineixen la temporalitat de l’acolliment. Pot ser un acolliment d’urgència i diagnòstic, un acolliment simple, un acolliment permanent i també existeix l’acolliment de caps de setmana i vacances, per a infants més grans i adolescents.

#femgranlacolliment