Club Ciclista Campredó

Publicada el 07 Oct 2019
Esports

Regidoria d’esports i salut.

 

Aquest diumenge 6 d’octubre ha tingut lloc l’acte de presentació del Club Ciclista Campredó. L’acte ha consistit en la realització de 2 rutes BBT de diferents nivells: mitjà-alt i infantil-familiar. La participació ha estat un èxit, tant de gent del poble com d'aficionats a la BTT. Al voltant de 120 persones han participat en les sortides organitzades pel nou club ciclista pels espais de la Torra i dels Argilers. En acabar les curses, tothom ha pogut gaudir d'un vermut a la zona esportiva de Campredó. El portaveu del club, Manel Àlvarez, ha explicat com s'ha gestat el nou club i quines en són les pretencions.

La voluntat del club ciclista és organitzar sortides per a tots els nivells, sigui amb format BTT o bé per carretera, no només per a usuaris habituals de la bici, sinó per apropar el món del ciclisme a tothom.

Com que Campredó disposa de molts paratges i recorreguts en els quals la pràctica de la BBT és habitual, el club també es planteja l'organització de competicions. 

El Club Ciclista Campredó és, doncs, una entitat més que s’incorpora al teixit associatiu del poble i que compta amb tot el suport de l'Ajuntament.