Canonge Molt Il·lustre Sr. Victor Manuel Cardona i Eixarch

Publicada el 13 May 2019
Governació

Diumenge 12 de maig, Mn. Víctor Manuel Cardona i Eixarch va ser nomenat canonge del Capítol de la Catedral de Tortosa, conjuntament amb Mn. Carlos García, el rector rapitenc de la parròquia de Benicarló. Ens congratulem de l'important pas que fa el rector de la parròquia de Campredó en la seua carrera eclesiàstica.

Els i les membres del govern de Campredó vam voler acompanyar-lo en un moment tan emotiu i important per a ell, que li permetrà donar volada a nous reptes en els quals, de ben segur, deixarà la seua habitual petjada. Així mateix molts de campredonencs i campredonenques van voler acompanyar al Mn en aquest dia assenyalat.

Molt il·lustre Mn. Víctor, li desitgem molts encerts, sabedors de la seua dedicació i el seu convenciment ferm en els seus ideals cristians.

Nomenaments del Bisbat de Tortosa amb data 20 març 2019:

De conformitat amb el que estableixen els cànons 157 i 509 del Codi de Dret canònic, havent escoltat el parer del Capítol Catedral, com prescriu l’Art.6 dels Estatuts, El Sr. Bisbe nomenà Canonges de la Santa Església Catedral Basílica, de Tortosa, als següents preveres de la diòcesi, que s’incorporaran al Capítol de Canonges amb la presa de possessió.

  • M. I. Sr. VÍCTOR MANUEL CARDONA EIXARCH
  • M.I. Sr. CARLOS LUÍS GARCÍA TALARNolt