Presentació Camps treball estiu 2019

Publicada el 03 Apr 2019
Ensenyament
Medi Ambient
Patrimoni
Promoció

Regidoria de Patrimoni.

Dimarts 2 abril es va realitzar la presentació a la Casa del Prat de Campredó de l’oferta de Camps de treball a les Terres de l’Ebre, organitzats per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. En aquest acte el coordinador territorial de Joventut de les Terres de l'Ebre Joan Ll. Barberà juntament amb l’Alcalde de Campredó Damià Grau han explicat els diferents camps que es realitzaran al llarg de l’estiu i per les Terres de l’Ebre.

Dins d’aquests camps de treball, Campredó repeteix i tornarà a acollir un equip de joves internacionals que tindran la finalitat de recuperar l’emmurallat de la Casa del Prat. Damià Grau ha posat en valor el fet que la Casa del Prat és un tresor arqueològic per descobrir i que aquests camps de treball ajuden a descobrir la història que s’amaga al voltant d’aquestes muralles.

Des del 24 de juny fins al 8 de juliol a Campredó joves majors d’edat d’arreu del món conviuran amb voluntaris del poble per a realitzar les tasques de neteja i investigació dirigits per arqueòlegs. La recuperació  l’entramat emmurallat que envolta la Casa del Prat es va iniciar el passat estiu amb un primer camp de treball. Des de l’ajuntament de Campredó s’han realitzat feines de recuperació i neteja dels espais del patrimoni templer i espais de la batalla de l’Ebre.