Ion Perelló Machí jugador de la 1a lliga Islandesa futbol

Publicada el 09 Aug 2023

Regidoria d'Esports

El campredonenc Ion Perelló Machí està portant a terme una interessant carrera professional en l'àmbit futbolístic a Islàndia, de la qual ens congratulem. Va iniciar-se al futbol base comarcal i molt aviat ja va passar a formar part dels equips inferiors del FC Barcelona, amb estada a La Masia inclosa. Posteriorment va endegar una etapa fructífera al juvenil del Gimnàstic de Tarragona. Ja en categoria sènior ha defensat els colors del Pedroñeras, a la 3a divisió de Castella la Manxa, del CD Eivissa, de la UE Gramenet, del CD Tortosa i del CF Ascó.

Va decidir emprendre l'aventura islandesa. Primerament al Hottur Huggin, de la 3a divisió d'aquest país, per després passar al Thor Akureyri a la segona categoria nacional. Aquest any ha fitxat pel club més històric del país, malgrat que es troba en hores baixes, el Fram Reykiavik. Aquest club s'ha emportat en 18 ocasions el campionat nacional, està dirigit per l'exjugador del Fulham anglès i del Copenhagen danès, i excapità de la selecció nacional islandesa, Ragnar Sigurdsson. 

El migcampista campredonenc veu progressió en el futbol islandès ja que han arribat molts jugadors d'altres països, sobretot d'Anglaterra i Dinamarca, que han ajudat a reforçar la competitivitat. 

Li desitgem molta sort en el seu nou equip, i seguirem atentament la seua trajectòria. Tot un honor per Campredó comptar amb un futbolista del seu nivell!