Campanya micromecenatge UE CAMPREDÓ

Publicada el 04 Apr 2023

Regidoria d’Esports

La Unió Esporta Campredó ha iniciat una campanya de micromecenatge per a completar les noves instal·lacions que hauran amb el nou camp de gespa artificial que s’està realizant. Amb tot això volen aconseguir donacions suficients per a nou material que serà necessari. Fins al 30 d’abril es poden realitzar aportacions mitjaçant la pàgina web TOT SUMA. L’objectiu és aconseguir 5000€ per a aquestes despeses del club.

Comunicat UE. CAMPREDÓ

El nou camp de La Forja serà una realitat en breu. Des la Unió Esportiva agraïm l'esforç que està fent l'Ajuntament de Campredó per disposar d'un camp de primer nivell, que estem segurs que ens permetrà consolidar el nostre futbol base.

Som un club modest amb uns recursos molt limitats, necessitarem l'ajuda de tots els qui estimem la Unió Esportiva per completar aquest projecte del futbol campredonenc. Necessitem dues noves banquetes, instal·lar una nova tanca perimetral a la gespa que pugui separar el terreny de joc dels espectadors, i també dotar el camp d'un marcador electrònic. Per últim, ara que per fi podrem jugar 2 partits de futbol 7 a la vegada (sense patir pel mal estat de la gespa) necessitarem un quart vestidor que permeti que tots els equips puguin canviar-se i dutxar-se sense haver d'esperar a que uns acabin per entrar.

Totes aquestes inversions complementàries són les que haurem d'aconseguir entre tots. Els xiquets i xiquetes s'ho mereixen. Us necessitem. Per això us demanem la vostra col·laboració en aquesta campanya de micromecenatge. Cinc mil euros (5.000€) que entre totes i tots estem segurs que aconseguirem. Cadascú pot aportar la quantitat que cregui oportuna.

Esperem poder celebrar amb tots els col·laboradors que ho hem aconseguit a la festa d'inauguració del camp. Us esperem.

Pel futur del futbol campredonenc, participa!

Moltes gràcies!!

Unió Esportiva Campredó