Condol Martí Labòria Estorach

Publicada el 09 Nov 2022

Alcaldia

Condol

Els membres del govern municipal de Campredó volen expressar llur tristesa i commoció pel traspàs de Martí Labòria, a causa de la malaltia degenerativa ELA.

El dia 9 d’octubre va impulsar una jornada solidària en vers la concienciació de la malaltia, que va ésser multitudinària.

Campredó està de dol amb la desaparició d'una persona que havia format part activa del teixit associatiu de la població. Va ser membre de la Junta de Segregació que va encapçalar el moviment més important de la nostra història local, encarat a la constitució de Campredó com a municipi, ideals en els quals creia l'amic Martí i creiem tots i totes els i les membres de l'actual govern.

Amant del futbol, va jugar des de ben petit amb la Unió Esportiva Campredó, després amb el Tortosa amateur, amb el club de futbol de Santa Bàrbara, on va jugar durant 4 anys, amb el Camarles i per últim fitxa novament pel Tortosa que és quan va ascendir a la 3a divisió, va estar poc temps, ja que va baixar de nou a la preferent. Es va retirar del futbol, però després novament va jugar amb l’equip de veterans del Camarles durant 2 anys.

Com a persona emprenedora i vinculat a l'àmbit de la ferralla, va deixar petjada igualment en l'àmbit empresarial. Volem donar el nostre més sentit condol, en un moment de tant de dolor, a la seua esposa i a les seues filles. Bon viatge pels guerrers que al seu poble són fidels. Sit tibi terra levis.