Presentació 13a edicio MESTRÀLIA

Publicada el 03 May 2021

Regidoria de Promoció Econòmica

MESTRÀLIA 2021

Campredó presenta la 13a edició de Mestràlia, la fira de lutiers, de constructors d’instruments tradicionals i de difusió de la música dels Països Catalans. Després de la cancel·lació de la Fira l’any passat, l’alcalde de Campredó, Damià Grau, ha destacat que no podien seguir un altre any sense celebrar aquest esdeveniment. Per aquest motiu  l’edició d’enguany serà una Mestràlia confitada, perquè obrirem els pots que tenim guardats de l’any anterior. Damià Grau explica que mantene així els compromisos previstos en l’edició passada i que no es van poder celebrar.

Els actes que se celebraran aquest dissabte 8 de maig s’emmarquen dintre les activitats programades de Tortosa com a Capital de la Cultura Catalana 2021. El primer serà la presentació de la jota La Campredonenca, composta per Llorenç Sabater. La jota estarà acompanyada per Lo Planter, que posarà els passos a la peça musical. El segon acte serà l’actuació del músic català Joan Garriga i el Mariatxi galàctic, que trauran a escena el seu treball “El Ball i el Plany”.


Totes les activitats es faran seguint la normativa Covid, ho ha explicat el regidor de Governació, Gerard March. Per poder assistir als actes cal inscripció prèvia. L’entrada és gratuïta i les places estan limitades per ordre d’inscripció.

#mestràlia2021