Festa Major Campredó 2020

Publicada el 17 Jun 2020

Regidoria de Fires i Festes.

Adjuntem comunicat emés pels Amics de la Festa Major de Campredó, referent a la suspensió de la Festa Major 2020.

 

Els Amics de la Festa Major comuniquem que ens veiem obligats a suspendre les Festes Majors de Campredó d'aquest any 2020. El context actual causat per la Covid-19 ens fa prendre aquesta mesura que mai haguessem volgut, però entenem que ara cal salvaguardar per sobre de tot la salut dels campredonencs i campredonenques, i davant la dificultat per garantir les condicions sanitàries recomanades, entenem que és la millor decisió.

Hem comunicat també a les pubilles i pubilletes 2020 que se sumaran a les de l'any vinent per fer unes Festes Majors 2021 inoblidables. Alguns dels actes més destacats que teníem previstos per aquest any, queden també lligats per l'any vinent.

Per últim, volem comunicar que estem treballant amb les diferents associacions del poble i l'Ajuntament, en una agenda d'activitats alternatives per aquest estiu. Ens esforçarem per que totes aquestes activitats compleixin la normativa sanitària, i en aquest sentit, demanem la màxima col·laboració i animem als veïns i veïnes a participar-hi. En breu donarem més informació.