Ple virutal Ajuntament Campredó

Publicada el 12 May 2020

Dilluns 11 de maig es va celebrar el primer ple municipal des  que es va decretar l’estat d’alarma a causa de la Pandèmia COVID-19. L’ajuntament de Campredó va celebrar el primer ple virtual, amb els regidors a casa, alhora que es va retransmetre en directe mitjançant el canal de youtube de l’Ajuntament de Campredó.

El ple no es va poder celebrar al mes de març a causa de l’inici de la situació d’alarma, no ha pogut ser fins aquesta data de maig que s’ha pogut celebrar. Mitjançant la plataforma del Consorsi LocalRet es va poder seguir en directe, a la vegada que ha quedat enregistrat per al canal de l’ajuntament per a consulta ciutadana.

En aquest ple es van tractar molts de punts endarrerits que afecten al treball diari del consistori campredonenc, així com l’explicació de les accions realitzades i les adaptacions necessàries derivades de la pandèmia actual.

Finalment, es va aprovar per tots els grups muncipals (ERC-CAMPREDO POBLE i JUNTS PER CAMPREDÓ) la moció presentada pel portaveu del grup ERC-CAMPREDÓ poble, Rosanna Fatsina, relativa a la reducció de taxes municipals davant dels efectes negatius provocats per la pandèmia Covid-19. Aquestes mesures han d’estar destinades a ajudar a les petites empreses familiars i a molts treballadors que s’han quedat sense mitjans per tirar endavant. Aquesta moció serà trasllada a l’ajuntament de Tortosa per a quedi constància deguda, ja que també se'ls demana diversos compromisos al respecte.

Per part del govern de Campredó, quant a les taxes pròpies que li corresponen, s’han pres diferents mesures per tal de reduir, eliminar o retardar el cobrament de les taxes municipals.