Informació ZER MESTRAL, Escola Port Rodó

Publicada el 29 Mar 2020

Regidorioa d'Educació

Adjuntem informació facilitada per la direcció de la ZER MESTRAL adreçada als seus alumnes i familiar.

Infoescola

ZER MESTRAL EDICIÓ ESPECIAL SETMANA DEL 30 DE MARÇ AL 3 D’ABRIL

Informacions d’interès Informacions d’interès Agenda

ORIENTACIONS A L’ALUMNAT

L’equip docent de la ZER hem estat treballant i coordinant-nos telemàticament per a oferir a l’alumnat activitats per aquests dies de confinament seguint les instruccions que ens marca el Departament d’Educació.

Aquestes activitats no seran en cap cas lectives ni avaluables.

Així hem fet arribar a les famílies pels nostres canals de comunicació habituals una planificació d’activitats per a cada cicle que acompanyem d’una altre document amb enllaços i exemples d’activitats per àmbits.

SESSIÓ D’AVALUACIÓ

El passat dimecres 18 de març vam realitzar la sessió d’avaluació del segon trimestre de l’etapa de primària, tal i com teníem programat abans del confinament. Ens hem adaptat a la nova situació buscant eines de treball alternatives per a poder seguir avançant.

Els informes us els farem arribar quan tornarem.

BEQUES MENJADOR

Educació i Treball, Afers Socials i Famílies garanteixen els ajuts per als menors beneficiaris de les beques menjador habilitant targetes moneders per a les famílies gràcies a un acord assolit amb Caixabanc.

Les targetes moneder es començaran a repartir a través dels Ajuntaments i dels Consells Comarcals en breu. Es carregarà a cada família l’import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament per a garantir que els infants puguin continuar disposant de l’ajut malgrat que l’escola està tancada. Cada família usuària rebrà un comunicat indicant el lloc i l’hora de recollida de les mateixes targetes.

PREINSCRIPCIÓ

El Departament està treballant per tal que els diferents processos de preinscripció i matriculació es puguin dur a terme amb totes les garanties. Al mateix temps, es treballa per tal d’adequar els tràmits pensant en les circumstàncies actuals.

S’informarà sobre el nou calendari d’actuacions tant aviat com sigui possible.

AGENDA

Dimecres: Trobada alumne-tutor.

El dimecres mitjançant un enllaç que us farem arribar pels hangouts xat, els/les alumnes podran accedir a una trobada virtual amb els tutors/es i els companys/es de classe.

Per tal de garantir aquesta comunicació a tot l’alumnat ho farem mitjançant els canals de comunicació interns habituals i es podrà fer per ordinador, tablet o telèfon mòbil.

En breu rebreu l’hora i l’enllaç per a la connexió.

ALTRES INFORMACIONS

TV3 I CATALUNYA RÀDIO

Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio han arribat a un acord amb el Departament d’Educació per fer difusió a través de la seva programació de les orientacions i consells que el Departament ha fet arribar als centres educatius per contribuir a l’aprenentatge de tot l’alumnat. En el cas de Televisió de Catalunya, es farà a través de diferents programes del canal Super3 i del nou format digital “Avui aprenem”, un recull de peces divulgatives sobre diferents àmbits. I, en el de Catalunya Ràdio, es farà en la programació excepcional d’aquests dies a les emissores de Catalunya Ràdio i d’iCat.