Presentació Mestràlia 10 anys

Publicada el 22 Mar 2020

Regidoria de Promoció Econòmica

Mestràlia fira de lutiers compleix enguany 10 edicions i per aquest motiu l’edició d’enguany tindrà un caire recordatori i amb visió de futur.

Durant els darrers 10 anys Campredó ha estat durant el primer cap de setmana de juliol, el centre de d’atenció dels lutiers. Mestres artesans que amb les seves mans forjen amb les seves mans guitarres, gralles, tambors, sacs de gemecs, violins... Lutiers d’arreu del domini lingüístic català i de tot l’arc mediterrani ens han acompanyat incondicionalment en cada edició com a convidats de luxe.

Les actuacions musicals han estat un complement important durant aquestes edicions de Mestràlia. Grups novells han passat per Campredó en els inicis del que després ha estat una gran trajectòria musical; d’altres de més consolidats han trepitjat sòl ebrenc per primera vegada en el seu pas per MestràIia, i els grups del territori sempre hi han tingut un lloc preferent.

L’edició d’enguany continuarà amb aquesta línia d’actuacions amb grups contrastats (Pepet i Marieta, Sense Sal) i nous talents emergents (Trakalets, Balkan Paradise Orquestra).

Tallers de construcció d’instruments, demostracions de lutiers del seu ofici, música, sons, balls, els dies 29, 30 de juny i 1 de juliol ompliran els carrers de Campredó.

Més informació:

http://mestralia.campredo.net /

https://www.instagram.com/mestralia

https://twitter.com/mestralia_

https://www.facebook.com/firamestralia/

#mestràlia10anys