Salutacio Alcalde Festa Major Campredó

Publicada el 21 Jul 2017
Alcaldia
Festes
Promoció

Diuen que “val més un dia de festa que quatre de treball”. Amb aquesta expressió constatem la necessitat de desconnectar de la rutina, que sempre és bo. Però, si a més a més, els dies de festa són dies de Festa Major, aquest sa exercici de desconnectar ens aporta la vitalitat i l’alegria necessària per fer front als contratemps i problemes quotidians.

Aquesta medicina que pot semblar tan simple i fàcil d’aplicar, requereix d’un treball i una complicada organització per part d’un col·lectiu de persones (Cristian, Micael, Farala, Marc, Paula, Joan, Jordi, Marc, Júlia, Nayma), més tot un grapat de col·laboradors, que durant tot l’any treballen buscant publicitats, orquestres, fent reunions amb ganaders, pensant activitats perquè Campredó tingui cada any la millor Festa Major. I tot això només per la satisfacció de veure xalar  la majoria dels seus conciutadans.

Sempre m’agrada expressar la meua admiració per aquelles persones que ofereixen el seu temps i la seva creativitat al servei de la societat, per això d’entrada ja felicito la Comissió per aquest èxit segur que seran les festes patronals del 2017.

Enguany hem tingut la novetat a les festes de Font de Quinto i Raval del Pom, que s’han celebrat per Sant Joan. Els canvis són necessaris per progressar i millorar, i tot té continuïtat en el moment que s’adapta als temps i a la gent i aconseguix fer-se un lloc en l’imaginari col·lectiu.Als campredonencs i campredonenques us diria que aprofiteu al màxim aquests dies per xalar de l’amistat, la convivència, la solidaritat, la rauxa, la gastronomia, les pubilles, etc. Però que, sobretot, agafeu forces durant la Festa per fer front a un dels anys més apassionants de les nostres vides i de la història del nostre País.

Salutacions i Visca la Festa Major de Campredó!

Damià Grau i Arasa

 Alcade Campredó