Triatló Cross Campredó 2017

Publicada el 14 Aug 2017
Esports
Promoció

Regidoria d'Esports i Joventud

Dissabte 12 d'agost es va celebrar el 7è Triatló cross a Campredó amb una tarda esplèndida per a la practica de l’esport. Enguany hi havia un canvi de data en relació a les edicions anteriors, això possiblement va suposar una major participació de corredors en l’esdeveniment. El triatló organitzat per l’U.E. Campredó  i EMD de Campredó va aplegar prop de 70 participants en les diferents modalitats d’individuals i relleus per a adults. Enguany el trialtó cross de Campredó presentava la novetat de participació per equips., 12 equips van intervindré  en aquesta modalitat.

La victòria individual masculí va ser per al triatleta Albert Torres Carles amb un temps de 51 mintus i vint-i-dos segons, seguit del triatleta Enric Boldú Roig amb un temps de 52 minuts i 40 segons. En tercera posisició va arribar Jose Maria Lluís Rodríguez amb un temps de 55 minuts i 52 segons.

La victòria individual femení va ser per a la triatleta local Arian Curto Machí amb un temps de 1 hora 9 minuts i 52 segons. En segona posició va arribar Trish Mellor amb un temps de 1 hora 13 minuts i 33 segons. Tercera posició va ser per a l’atleta local Ana Belen Balagué Castells amb un temps d’1 hora 14 minuts i 56 segons.

Dins la nova modalitat per equips el primer classificat va estar l’equip Jiji Jaja de Vinaròs amb un temps de 57 minuts i 50 segons. Segona posició l’equip Deltarunners d’Amposta amb temps de 59 minuts 13 segons i tercera posició amb l’equip Trikitrau de Campredó amb el temps de 1 hora 2 minuts i 54 segons.

Des de l’organització es valora positivament la participació d’enguany ja que amb la presència de participants hi ha atletes de la practica d’aquest esport, el guanyador de l’edició d’enguany és l’actual Campió d’Espanya amb categoria veterans de Triatló (Albert Torres Carles). S’ha de dir que la prova de Campredó té mides i recorregut per a que la participació de tothom sigui un fet i que fomentar la pràctica d’aquest esport.

Paral·lelament es va celebrar un triatló infantil amb la participació de mes de 40 xiquets i xiquetes que en les diferents categories van fer gaudir de tots els assistents.