Visita Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Campredó

Publicada el 10 Jul 2017
Alcaldia
Governació
Medi Ambient
Promoció

El passat divendres 7 de juliol Campredó va rebre la visita de la Molt Hble. Consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Sra. Meritxell Serret i Aleu. A les 15:30 va arribar a les instal·lacions municipals de Campredó on la van rebre, l’alcalde de Campredó Sr. Damià Grau Grau acompanyat de regidors del municipi, Sr. Francesc Xavier Pallarès Povill Delegat Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Sr. Ferran Grau Verge Director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a les Terres de l'Ebre, els regidors de l’Ajuntament de Tortosa Sra. Meritxell Roigé Pedrola i Sr. Josep Felip Monclús Benet.

Després de l’agraïment de la visita de la Consellera a Campredó, l’alcalde Damià Grau va explicar el potencial que té el polígon agroalimentari de Campredó, format per empreses de grans dimensions i per petits pagesos que cultiven les terres de Campredó. Aquestes polígon agroalimentari dona ocupació a moltes persones ja que en les diferents campanyes es dona feina ames de 700 treballadors.

La Consellera va oferir tots els serveis que disposa el Departament per a facilitar-lo a aquestes empreses, mitjançant els Serveis Territorial i animar a continuar en aquesta bona feina de dinamització des de Campredó.

Després de signar al llibre d’honor de Campredó, la Consellera es va desplaçar a les instal·lacions de CITRICS TERRES DE L’EBRE on va realitzar una visita al magatzem i la finca. A l’empresa de cítrics la va rebre la Sra. Begoña Amorós amb el seu equip. Des de CITRICS TERRES DE L’EBRE es van explicar les mesures mediambientals realitzades i l’explicació de l’ampliació del magatzem que s’està realitzant per a tenir més capacitat d’emmagatzematge de fred i materials. CITRICS TERRES DE L’EBRE la passada campanya de cítrics va treballar 32 milions kilos entre clementines i taronges. Es va fer una visita a la finca de Garcia Ballester on des de la Torre de Campredó la Consellera Meritxell Serret va gaudir del paisatge amb el riu Ebre i les Ports de Caro de fons.