Temporada psicina Campredó 2018

Publicada el 14 May 2018
Ensenyament
Esports
Joventut

El proper dia 26 de maig s’inicia la temporada de piscina a Campredó. Amb l’obertura de la piscina municipal, Campredó inicia la temporada d’estiu, que restarà oberta fins al 2 de setembre i en diferents horaris donarà servei a tots els usuaris. Enguany s’avança l’obertura a finals de maig per a poder donar més servei als usuaris. Igual que ja es va fer l’any passat, s’ofereix la piscina a l’escola a centres de primària, secundària que vulguin aprofitar hores d’educació física amb activitats aquàtiques. A partir del dia 4 fins al 22 de juny hi haurà un horari especial per aquest tipus de grups.

Des de la Regidoria d’Esports i Joventut s’ofereixen diferents cursets aquàtics per a mantenir-se en forma, així com tot una sèrie de serveis i activitats que es programaran durant la temporada d’estiu a la piscina: servei de guingueta, bibliopiscina, wifi lliure, solàrium amb servei d’hamaques gratuït, etc.

Enguany s’han fet millores a la terrassa de la guingueta, àrea reservada per a vianants i l’ampliació d’horari d’activitats fins als dissabtes.

Ja es poden adquirir els diferents abonament per a la piscina i els cursets que es realitzaran. Els abonaments es realitzen presencialment a les oficines municipals de Campredó.